сільське безробіття фото

На Вінниччині селянам важко знайти роботу

19 листопада 2017, 17:47

Мешканцям сіл Вінницької області нелегко працевлаштуватись

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині селянам важко знайти роботу

  адміністратор   Коментарі (1)


Мешканцям сіл Вінницької області нелегко працевлаштуватись. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Вінницького обласного центру зайнятості.

— В області проживає багато сільського населення. А за їх кількістю Вінниччина займає четверте місце в Україні, - йдеться у повідомленні. - Проте, через відсутність у селах підприємств сільським жителям практично немає куди піти на роботу. До того ж, частина робочих місць — це сезонні роботи. Відтак, безробіття на зимовий період зростає з 32 до 40 відсотків.

Цьогоріч до центрів зайнятості звернулось 31 тисяча мешканців сіл. І лише 13,6 тисяч вдалось працевлаштувати.

Фото: loda.gov.ua


  адміністратор   19 лист. 2017 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

тетяна
0 # тетяна 19.11.2017, 18:23
...і не тільки сіл,а й районних центрів.Стосовно Теплика,взазалі із влади ніхто не дбає про покращення для населення.Безробіття і хаос,ось,що ми маємо.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення