Таке рішення пов'язане з відсутністю фінансування

ООН більше не в змозі надавати допомогу жителям Донбасу

20 січня 2018, 20:05

Таке рішення пов'язане з відсутністю фінансування

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

ООН більше не в змозі надавати допомогу жителям Донбасу

  адміністратор   Додати коментар

Про те, що Всесвітня продовольча програма (WFP) ООН припиняє свою роботу на Донбасі повідомив міжнародний аналітик і колишній спікер спостережної місії ОБСЄ в Україні Майкл Боцюрків в ефірі BBC.

Повідомляє Vlasno.info з посиланням на 112.ua.

"Мені повідомили кілька годин тому, що Всесвітня продовольча програма припиняє свою допомогу на сході України. Це єдина країна в Європі, яка отримує продовольчу допомогу", - сказав він.

 Таке рішення пов'язане з відсутністю фінансування.

З листопада 2014 року до червня 2017-го програма надала продовольчу допомогу 970 тис. осіб, котрі перебувають у зоні ескалації конфлікту.

"Дипломатичний інструментарій вичерпан, і творчі підходи не пропонують у кризі на сході України. Потрібно, щоб сторони виконували угоди, наприклад зобов'язання щодо заборони мін тощо", - зазначив Боцюрків.

 

Фото: 112.ua


  адміністратор   20 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення