Good bread – друга пекарня в Україні

У Вінниці відкрилась пекарня, де працюють люди з ментальною інвалідністю

20 березня 2018, 12:25

Good bread – друга пекарня в Україні

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці відкрилась пекарня, де працюють люди з ментальною інвалідністю

  адміністратор   Додати коментар

У Вінниці відкрилась друга пекарня в Україні, у якій працюють люди з ментальною інвалідністю. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на сторінку проекту у Facebook.

«В пекарні Good Bread Vinnitsa працюють люди з аутизмом, синдромом Дауна та розумовою відсталістю. Зазвичай, таким людям важко знайти роботу, їм з дитинства вселили думку, що вони нічого не зможуть зробити. Це не так. Ми даємо їм можливість працювати в колективі і розвиватись», - йдеться на сторінці пекарні.

Повідомляється, що в асортименті пекарні поки що чотири кекси. Випічку доставляють в межах міста або відправляють «Новою поштою».

«Ми даємо їм роботу і робимо все,щоб кожен з наших працівників міг реалізувати себе. І головне - ми печемо найсмачніший хліб і хочемо поділитися ним з вами. Наш проект - перший подібний в Україні. Ми сподіваємося, що ви з нами в одній команді», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: 10-річному вінничанину потрібна допомога – йому діагностували лейкоз.

 

 

Фото зі сторінки пекарні у Facebook


  адміністратор   20 бер. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення