Фонд «Місія в Україну» надає психологічну та фінансову допомогу вагітним

Жінок з небажаною вагітністю підтримує міжнародний фонд у Вінниці

15 листопада 2018, 12:35

Фонд «Місія в Україну» надає психологічну та фінансову допомогу вагітним

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Жінок з небажаною вагітністю підтримує міжнародний фонд у Вінниці

  адміністратор   Додати коментар

Вчора відбулась зустріч вінницьких вчителів та представників міжнародного фонду «Місія в Україну». Фонд відкрили у місті минулого року. Його представники безкоштовно допомагають жінкам, які зіткнулись з проблемою небажаної вагітності. Про це повідомили у прес-центрі Вінницької міської ради, повідомляє Vlasno.info.

Під час зустрічі працівники фонду знайомили вчителів з роботою міжнародного фонду «Місія в Україну», підняли тему насильсва в сім'ї та обговорили, куди потрібно звертатись у таких ситуаціях. Працівники фонду підкреслили, що їх основне завдання – переконати вагітну зберегти дитину та відмовитись від аборту.

Керівниця відділу кризової вагітності міжнародного благодійного фонду «Місія в Україну» Наталя Красовська розповіла, що фонд створили двадцять років тому. Протягом цього часу у різних регіонах країни відкрились філії, в яких працюють психологи та консультанти, які допомагають жінкам з небажаною вагітністю знайти правильне рішення.

nebazana-vahitnist-1

Крім цього, працівники надають психологічну та фінансову підтримку жінкам ще 18 місяців після пологів. Як пояснюють у фонді, у такому віці дитину можуть віддати у дитсадок, а мама може почати працювати.

Як зазначає Наталя Карасовська, проблема ранніх абортів досить поширена. До фонду приходять вагітні дівчата віком 13-14 років. Тому, працівники проводять інформаційну роботу з молодими людьми, адже не всі у ранньому віці отримують належну інформацію про сексуальні відносини від батьків.

Читайте також: У всіх вінницьких лікарнях має бути відповідальний за медобслуговування учасників АТО.

 

 

Фото: vmr.gov.ua


  адміністратор   15 лист. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення