Захисникам вже передали десять пар шкарпеток

Бабуся з Вінницької області в’яже шкарпетки бійцям на передову

29 листопада 2018, 21:12

Захисникам вже передали десять пар шкарпеток

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бабуся з Вінницької області в’яже шкарпетки бійцям на передову

  адміністратор   Додати коментар

В Територіальному центрі соціального обслуговування Барського району вже четвертий рік проживає Ніна Михайлівна Ковальова. Хоча жінка вже розміняла сьомий десяток, вона залишається активною та не сидить без діла. Зараз її улюблена справа - це в'язання шкарпеток. Їх вона відправляє бійцям на передову. Про це з посиланням на БарNews.City, повідомляє Vlasno.info.

На сторінці Територіального центру соціального обслуговування у Facebook про пані Ніну написано багато гарних слів.

Родом жінка з Кіровоградщини, молодість пройшла на Київщині, а поважний вік Ніні Михайлівні довелося зустрічати вже на Вінниччині, – так склалися життєві обставини. Колись вона мала сім'ю, працювала оператором у поштовому відділенні, гарцювала за кермом козирного, на той час, «Москвича». А ще – співала в хорі «Дарничанка» у складі якого їздила з гастролями не лише Україною, але й країнами Європи.

Тепер пані Ніна, у теплій та затишній «милосердівській» кімнаті, переглядає улюблені детективні телесеріали та перечитує стоси романів про кохання (коли нахлине ностальгічний настрій), адже є активною відвідувачкою районної бібліотеки.

shkarpetky

«Моїм найулюбленішим захопленням є в'язання. Своїми виробами я вже обдарувала жителів «Милосердя» та усіх знайомих. Нещодавно у мене виникла ідея поділитися частинкою душевного тепла із нашими воїнами-захисниками, котрі несуть нелегку службу на Сході. І тоді я вирішила в'язати теплі шкарпетки і для них. От тільки ниток для такої хорошої справи потрібно чимало, а їх нема багато», - ділиться вона.

Всі небайдужі можуть допомогти в добрій справі та принести теплі в'язані речі, які вже вийшли з ужитку до Територіального центру соціального обслуговування Барського району. Тут їм дадуть нове життя.

«Місяць назад ми передали на Схід десять пар теплих шкарпеток. Віддаємо їх місцевим волонтерам, які регулярно передають гуманітарну допомогу на передову. Ніна Михайлівна дуже активна, ніколи не залишається осторонь будь-яких справ. От і в грудні ми знову будемо передавати десять пар шкарпеток нашим захисникам, які зробила наша трудівниця. Цього разу, разом із ними вона хоче написати й листа хлопцям, які захищають наші кордони», - розповідає директор Територіального Центру Тетяна Лущинська.

За свою волонтерську діяльність Ніна Ковальова отримала Подяку від директора Департаменту соціальної і молодіжної політики Вінницької ОДА Наталі Заболотної та очільника ГО «Час активного життя» Анатолія Панчука.

Читайте також: Подружжя з Іллінців продає взуття хендмейд, щоб зібрати кошти на ліки для сина.

 

 

Фото: nossajacarei.com.br, barnews.city


  адміністратор   29 лист. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення