На облаштування витратили 2,5 мільйони гривень

У Вінницькій обласній раді встановили ліфт для людей з інвалідністю

18 лютого 2019, 17:47

На облаштування витратили 2,5 мільйони гривень

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінницькій обласній раді встановили ліфт для людей з інвалідністю

  адміністратор   Додати коментар

У Вінницькій обласній раді та обласній державній адміністрації запрацював прозорий ліфт. Реконструкцію проведено з метою забезпечення доступу до будівлі усім людям. На облаштування витратили 2,5 мільйони гривень. Про це з посиланням на Вінниця.info, повідомляє Vlasno.info.

«Це не просто ліфт, це зміна суспільної свідомості. Людей з інвалідністю почали сприймати як повноправних членів суспільства. Сьогодні ми їхали на презентацію і говорили про Раю Панасюк, про те, що її вже певний час немає з нами, але так людина прожила життя, що до сьогоднішнього дня стільки здійснюється проектів», – зауважила директорка центру реабілітації «Гармонія» Олена Чорнобривенко.

Щоб люди на візках легко могли заїжджати, платформу встановили при вході. Вантажопідйомнсть ліфта 400 кілограмів. Підйомник має прозорі стіни, потрібні кнопки у виникненні непередбачуваної ситуації, телефон для зв'язку.

lift ODA vinn3

«Встановити ліфт – було проханням Раї Панасюк. Сьогодні ми відкриваємо цю платформу, вона має надихати нас на добро, повагу та взаємопідтримку», – висловився голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Читайте також: Послугами вінницької служби супроводу скористались майже тисячу разів.

 

 

Фото: vinnitsa.info


  адміністратор   18 лют. 2019 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення