Юнака доставили в опіковий центр

У Харківській області юнак облився соляркою та підпалив себе

13 вересня 2018, 18:43

Юнака доставили в опіковий центр

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Харківській області юнак облився соляркою та підпалив себе

  адміністратор   Додати коментар

Інцидент стався в Краснокутському районі Харківської області. Співробітники обласної поліції отримали повідомлення про 22-річного юнака, якого доставили в опіковий центр Харківської міської лікарні з опіками тіла I-III ступеня. Про це повідомляє Vlasno info. з посиланням на Херсонщина 24.

В ході перевірки і опитування знайомих юнаки з'ясувалося, що в травні цього року у нього помер близький родич. З цієї причини, на протяг тривалого часу, 22-річний молодий чоловік знаходився в стані депресії, вживав багато алкоголю і часто заявляв про наміри закінчити життя самогубством.

У неділю, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, юнак облив себе соляркою і підпалив, в результаті чого і отримав численні опіки тіла.

Правоохоронці внесли факти даної події в ЕРДР по ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України "Навмисне тяжке нанесення ушкоджень". Поліція продовжує з'ясовувати обставини інциденту і проводить додаткові перевірки.

Читайте також: Київський суд наклав арешт на акції російських банків.

 

Фото: politeka.net


  адміністратор   13 вер. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення