Обшуки у приміщеннях фірм, засновником яких був народний депутат

На фестивалі журналістики показово обшукували Буковель

20 вересня 2018, 15:25

Обшуки у приміщеннях фірм, засновником яких був народний депутат

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На фестивалі журналістики показово обшукували Буковель

  адміністратор   Додати коментар

200 журналістів з цілої України прибули в Буковель на "Фестиваль журналістики" і потрапили на передвиборчі "Маски-шоу". Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на сторінку у Facebook дошка щоденних оголошнь.

У ці хвилини відбуваються обшуки у приміщеннях фірм, засновником яких був народний депутат Олександр Шевченко. Обшуки тривають в приміщеннях фірми, яка є власником курорту "Буковель", ресторанах курорту, які належать абсолютно іншим особам і зараз годують дітей з вадами та ДЦП, одній з найбільших дорожніх фірм України ПБС, якій держава винна 350 мільйонів гривень. По замовних кримінальних справах, які знову відродилися після оприлюднення рейтингів кандидатів в Президенти України, де Олександр Шевченко входить в десятку.

 

Читайте також: Жителі Берегово присягають на вірність Угорщині.

 

Фото: goloskarpat.info

 


  адміністратор   20 вер. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення