У петиції пропонують зробити проїзд платним з 6-ї до 9-ї години ранку

Пенсіонери повинні платити за проїзд, щоб вінничани не запізнювались на роботу – петиція

13 жовтня 2018, 15:34

У петиції пропонують зробити проїзд платним з 6-ї до 9-ї години ранку

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Пенсіонери повинні платити за проїзд, щоб вінничани не запізнювались на роботу – петиція

  адміністратор   Коментарі (2)

Вінничани пропонують зробити платним проїзд для пенсіонерів у години пік. Відповідна петиція з'явилась на сторінці єдиної системи місцевих петицій, інформує Vlasno.info.

Авторка петиції пропонує зробити платним проїзд у громадському транспорті для пенсіонерів з 6-ї до 9-ї години ранку. На її думку, це дасть змогу мешканцям міста доїжджати на роботу вчасно.

Станом на 13 жовтня петицію підписали 95 осіб. Для розгляду звернення необхідно 350 голосів.

До кінця збору підписів залишилось 13 днів.

Читайте також: Рейтинг найкращих роботодавців світy презентував Forbs.

 

 

Фото: 24tv.ua


  адміністратор   13 жовт. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Юля
-1 # Юля 14.10.2018, 11:20
Та недолуга курка,яка писала ту петицію, порушує законні права не лише пенсіонерів! так розумію, що вона хоче, аби всі пільговики платили за проїзд. Але не думає, що ті ж пенсіонерки мусять супроводжувати до школи і назад дітей до 6 років, що супроводжуючі інвалідів 1 гр чи дітей інвалідів у заклади навчання мусять це робити, отримуючи мінімальні соціальні вииплати, що люди їдуть у медзаклади здавати аналізи і такі інші речі,які,на жаль, відбуваються почасти завжди зранку.Якщо вона спить до останнього і потім не може розрахувати часу на доїзд на роботу і доволі часто запізнюється- то це лише її проблема неорганізованності у особистому житті. Нехай раніше прокидається, або ж їде маршруткою(де оплата чи не така сама, а пільговиків вони не возять). До того ж, наші пенсії такі, що пенсіонери, аби не вмерти з голоду, змушені працювати до самого "немагу" і їздити відповідно.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Вова
-1 # Вова 13.10.2018, 16:43
Цю петицію писала апсолютно безграмотна людина, і навіть якщо в системі місцевих петицій буде набрано 350 голосів- недоумків, то безкоштовний проїзд, який регламентується декількома Законами України, не буде відмінено, бо це не місцевий рівень, а загально-державний.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення