Цієї осені планується ще провести зариблення Ладижинського водосховища

На Вінниччині випустили 8 тонн мальків риби у Ладижинське водосховище

19 жовтня 2018, 11:22

Цієї осені планується ще провести зариблення Ладижинського водосховища

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині випустили 8 тонн мальків риби у Ладижинське водосховище

  адміністратор   Додати коментар

17 жовтня 2018 року у с. Степашки, Гайсинського району відбулось вселення водних біоресурсів у Ладижинське водосховище. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на Lada. FM.

Зариблення здійснювалося користувачем, що діє згідно з Режимом рибогосподарської експлуатації ФОП Колісніченко Л.С.

Контроль за проведенням робіт із вселення водних біоресурсів здійснювали спеціалісти Управління Державного агентства рибного господарства у Вінницькій області (Вінницький рибоохоронний патруль). В акції вселення водних біоресурсів взяли участь начальник Вінницького рибоохоронного патруля Олексій Ягельський, представники відділу іхтіології та регулювання рибальства та відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» Вінницького рибоохоронного патруля, представники Держекоінспекції у Вінницькій області, представники органів місцевого самоврядування та громадськості.

Так, користувачем було випущено 8280 кг дволіток товстолоба, наважкою близько 120 г. Загальна кількість становить 69 тис. екземплярів.

"Цієї осені планується ще проводити зариблення Ладижинського водосховища дволітками коропа, товстолоба, білого амура та карася ", - наголосив начальник Вінницького рибоохоронного патруля Олексій Ягельський.

Рибоохоронний патруль Вінниччини нагадує, що з початку 2018 року до Ладижинського водосховища випустили близько 16 тонн товстолоба та 1 тонну коропа.

Читайте також: На в'їзді до Києва встановлять нові знаки з історичними постатями.

 

Фото: socportal.info

 


  адміністратор   19 жовт. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення