План відновлення миру полягає у відмові від Мінського формату

«Іду в президенти з чітким національним планом дій!» – Валентин Наливайченко у Вінниці**

14 листопада 2018, 10:25

План відновлення миру полягає у відмові від Мінського формату

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Іду в президенти з чітким національним планом дій!» – Валентин Наливайченко у Вінниці**

    Додати коментар

Боротьба з внутрішніми та зовнішніми ворогами України – ось рецепт перемоги нації, успіху та руху вперед. Валентин Наливайченко представив детальний план мирного врегулювання ситуації на Донбасі, повернення Криму та боротьби з корупцією. Подолання цих проблем може вивести Україну з кризи. Детальніше про плани кандидата в президенти розповість кореспондент Vlasno.info.

sby 1 1

Валентин Наливайченко завітав до Вінниці, щоб поспілкуватись з волонтерами, АТОвцями, представника середнього бізнесу та громадянським суспільством, щодо плану відновлення територіальної цілісності України та її подальшого розвитку.

— План відновлення миру на Донбасі заснований на досвіді вирішення подібних військових конфліктів. Для того, щоб відновити мир, треба провести деокупацію окупованих територій. Найголовніше, що для цього треба зробити - це політична воля, - говорить Валентин Наливайченко.

sby 3 1

Вирішити це питання кандидат в президенти пропонує в три етапи:

– По-перше, необхідно створити Національний центр звільнення заручників і Центр знаходження безвісти зниклих людей та повернути всіх додому. Навіть загиблих. Все це можливо зробити за підтримки міжнародних організацій.

sby 2 1

По-друге, Валентин Наливайченко пропонує відмовитись від Мінських домовленостей. Він вже розробив новий міжнародний договір, який буде повністю підтримувати Україну в прагненні повернення територій. Велику роль тут повинні зіграти США та країни ЄС, зокрема Франція та Німеччина. Жодних перемовин з Путіним, як вважає кандидат в президенти, бути не може. Мета угоди – відновлення територіальної цілісності України, інструмент – деокупація. Принцип деокупації взятий з останніх переговорів про денуклеаризацію Корейського півострова.

sby 5 1

По-третє, має бути економічна підтримка країн Заходу. Створення міністерств, відновлення території та ветеранів. Створення донорського економічного фонду щодо відновлення інфраструктури окупованих територій.

Також для досягнення успіху Валентин Наливайченко бачить перемогу на внутрішнім ворогом – корупцією, а особливо в оборонній промисловості. Це дасть ріст оборонної промисловості, що стане рушійною силою відновлення економіки.

Фото: Андрій Оленін

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення