Вінничанин вимагає відмовитись від перекриття вулиць у час пік

Вінничани блювали у транспорті через тисняву у День відкриття ялинки

20 грудня 2018, 18:48

Вінничанин вимагає відмовитись від перекриття вулиць у час пік

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничани блювали у транспорті через тисняву у День відкриття ялинки

  адміністратор   Додати коментар

Вчора у Вінниці відбулось відкриття головної ялинки, перед яким містяни пройшлись новорічною ходою по вулиці Соборній. Через це на деякий час був перекритий рух транспорту. По всьому місту утворились «тянучки», натовпи людей збирались на зупинках громадського транспорту. Обурений цим дійством вінничанин створив петицію, у якій вимагає міську владу відмовитись від перекриття вулиць у час пік. Про це з посиланням на Єдину систему місцевих петицій, повідомляє Vlasno.info.

«Після завершення робочого дня, люди не могли доїхати додому, оскільки близько 30 хвилин не ходив громадський транспорт. Люди збирались по 25-30 осіб на зупинках та обурювались діями міської влади», - зазначає автор петиції.

За його словами, про те, що трамваї та тролейбуси не будуть курсувати за маршрутами ніхто не повідомляв.

«Кому свято, а кому потрібно було вчасно доїхати додому», - жаліється вінничанин. – «Спочатку тролейбус поїхав на «Вишеньку» через Київський міст. Була тиснява, людей нудило, у салоні було багато п'яних, які блювали прямо у транспорті. Через це і інших пасажирів починало нудити. Ті, хто їхали через Центральний міст о 17:40, їхали в тисняві. Інші ж взагалі не помістились у салон тролейбуса».

Автор петиції розповідає, що доїхав на «Вишеньку» приблизно через півтори години. Виявилось, що там люди теж не можуть виїхати. На зупинках збиралось по 20-40 чоловік.

«Через непродумані дії, вінничани потерпали, обурювались що не можуть потрапити додому. Доки інша, ймовірно непрацююча частина громадян (відпочивала – ред.) та через яку відмінили громадський транспорт.

(Прошу – ред.) на наступні свята продумати достатню кількість транспорту, перенести час святкування на час, який не співпадає з годинами, у які вінничани їдуть додому після роботи. А також, відмовитись від перекриття вулиць у час пік у будні дні, або робити це о 15-й годині, коли люди знаходяться на роботі, чи після робочого дня.

Надіюсь на підписи людей, які вчора стояли на зупинках та чекали транспорту, доки інші відпочивали», - йдеться у повідомленні.

Станом на 16:35, петицію підписали 12 осіб. До кінця збору підписів залишилось 14 днів.

Для розгляду звернення, петиція має зібрати не менше 350 голосів.

Читайте також: Вінничани збирають підписи для забезпечення чистоти річки Південний Буг.

 

 

Фото: Vlasno.info


  адміністратор   20 груд. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення