Юлія Тимошенко та Олег Ляшко фото

Вінничани скептично ставляться до дієвості Тарифного Майдану

04 листопада 2015, 14:32

Зараз у Києві біля Кабінету Міністрів продовжується Тарифний Майдан

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничани скептично ставляться до дієвості Тарифного Майдану

    Додати коментар


Зараз у Києві біля Кабінету Міністрів продовжується Тарифний Майдан. Ініціювала його перед місцевими виборами Радикальна партія Олега Ляшка. Основними вимогами протестуючих є зменшення тарифів на житлово-комунальні послуги, а також звільнення політв'язнів Ігоря Мосійчука, Юрія Сиротюка та інших. Нещодавно до протестуючих приєдналася також партія «Батьківщина». Учасники акції взяли сьогодні участь у мітингу на підтримку затриманого лідера партії «УКРОП» Генадія Корбана.

Ми запитали у звичайних вінничан, чи знають вони про Тарифний Майдан у Києві? Відповідає така форма протесту теперішньому часу чи ні? А також, що вони думають про тарифи, наскільки вони є обґрунтованими.
опитування щодо Тарифного Майдану - Анатолій фото

— Я особисто нічого про це не чув, хоча постійно слідкую за новинами,  говорить Анатолій,  Але якщо люди протестують, то значить до них потрібно дослухатися. І немає нічого гіршого, ніж зараз ігнорувати їх думку.
опитування щодо Тарифного Майдану - Юлія фото
— Мені зараз взагалі не до новин, в мене на першому місці дитина,  розводить руками Юля,  Чесно кажучи ні про який Тарифний Майдан не чула, але з жахом уявляю собі, скільки доведеться заплатити цього місяця за газ та опалення.

— Не знаю, чому саме наметове містечко з'явилося під Кабміном,  говорить Геннадій, який попросив себе не фотографувати,  Я сподівався, що Ляшко здатен буде на якісь більш рішучі дії, ніж рубати дрова. А що робити з тарифами, просто не знаю.
опитування щодо Тарифного Майдану - Євген фото
— Вперше про цю акцію чую,  каже Євген,  Знаєте, мій батько волонтер, ми разом допомагаємо нашим військовим в АТО. За всією інформацією слідкувати просто немає часу. Проте протест людей безумовно обґрунтований. Але чи призведе він до бажаного результату, побачимо.

— Нажаль сама участь взяти в ньому не можу: досі турбує переломана під час останнього Майдану нога,  повідомила Оксана, яка також відмовилася фотографуватися,  Ми, українці, а також ті, хто зараз і раніше був у владі, іншої мови, окрім бунту і анархії не розуміємо. Тому, на мою думку, мирний протест ні до чого не призведе, а нам залишається лише партизанщина.
опитування щодо Тарифного Майдану - Денис фото
— Нічого про новий Тарифний Майдан не чув. Я взагалі-то приймав участь у Майдані два роки тому,  каже Денис,  Люди зараз не готові до серйозних змін. В країни є два шляхи: повстання і кров, а також мовчазне потурання олігархам. Обидва не принесуть нічого доброго. Тільки поступовий прихід молодих, освічених людей в політику змінить цю систему, а не мирні чи немирні протести.


Головне фото: спільнота "Тарифний Майдан" у соцмережі Facebook, фото Юлії Плахтій

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення