ЗСУ фото

Майбутніх контрактників з Вінниччині «пробивають» по сайту «Миротворець»

10 червня 2017, 11:32

Понад 200 вінничан пішли на контрактну службу до армії під час цьогорічного весняного призову

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Майбутніх контрактників з Вінниччині «пробивають» по сайту «Миротворець»

    Додати коментар


Понад 200 вінничан пішли на контрактну службу до армії під час цьогорічного весняного призову, повідомляє Vlasno.info. Про це розповів військовий комісар обласного військкомату Олег Вінницький.

– Ми зараз виконуємо завдання на другий квартал. В цілому маємо призвати 410 осіб. Поки що ми впоралися на 55%, призвали 225 чоловік. Але в нас ще є час до кінця червня, – заявив він.

За словами пана Вінницького, наразі всіх майбутніх контрактників перевіряють по базі сайту "Миротворець" перед прийняттям на службу. Таких заходів вживають через те, що почали траплятися поодинокі випадки, коли колишні бойовики бандформувань з непідконтрольних районів Донбасу йшли "на контракт" до ЗСУ.

– Таке було, зокрема у Маріуполі, – сказав військовий комісар. – У військкоматах нашого регіону таких випадків не траплялось, але пильнувати треба.

Нагадаємо: за минулий рік на контрактну службу в армію пішло 2 200 вінничан.

Фото: 5.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення