військові навчання фото

Вінницькі льотчики «атакували» з повітря війська «противника»

18 червня 2017, 14:07

Військовослужбовці Повітряних сил Збройних сил України беруть участь у командно-штабних навчаннях "Блакитний тризуб-2017"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькі льотчики «атакували» з повітря війська «противника»

    Додати коментар


Військовослужбовці Повітряних сил Збройних сил України беруть участь у командно-штабних навчаннях "Блакитний тризуб-2017". І льотчики-вінничани, і техніка із військових частин, що дислокуються на Вінниччині, також були задіяні у цих навчаннях. Інформацію кореспондентці Vlasno.info повідомили у прес-центрі Командування Повітряних сил.

– За легендою навчань, військовослужбовці відпрацьовували три варіанти ситуації, під час виконання яких виконували завдання щодо прикриття із повітря сил, які виконують завдання у системі протиповітряної оборони із припинення збройної агресії, – прокоментував речник Повітряних сил ЗСУ Роман Юрчило. – Екіпажі авіації виконували практичні завдання у складних метеорологічних умовах: був і туман, і дощ. Зауважу, що участь брали також курсанти-льотчики Харківського Національного університету Повітряних Сил, які зараз на практиці у бойових авіаційних частинах.
військові навчання фото

На навчаннях працювали не лише військові із Повітряних сил, а й підрозділи Сухопутних військ. А десантники успішно десантувалися із літаків Іл-76 та Ан-26.

Відпрацювали також завдання по знищенню засобів повітряного нападу противника під час прикриття військ та об'єктів фронту, нанесення удару по резервах противника тощо.
військові навчання фото

Навчання відбуваються на кількох полігонах країни. Триватимуть вони до кінця поточного тижня.

Додамо, що минулого року у масштабних навчаннях "Літня гроза-2016" вінницькі військовослужбовці також брали участь

Фото: mil.gov.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення