американські військові у Вінниці фото

Льотчики із Каліфорнії прибули до Вінниці — вивчають досвід українських колег

06 серпня 2017, 17:57

На святкуванні Дня Повітряних сил Збройних сил України у Вінниці були присутні й американські військові

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Льотчики із Каліфорнії прибули до Вінниці — вивчають досвід українських колег

    Додати коментар


На святкуванні Дня Повітряних сил Збройних сил України у Вінниці були присутні й американські військові. Льотчики розповіли, що переймають досвід українських колег, які ті здобули у зоні АТО та сподіваються на подальшу співпрацю, передає Vlasno.info.

Військово-Повітряні Сили США співпрацюють із Повітряними силами ЗСУ вже протягом 24 років. Тобто, фактично майже із часу проголошення незалежної України.

Військові льотчики, що були у Вінниці, приїхали із штату Каліфорнія.

американські військові у Вінниці фото

– Підготовка ваших військовослужбовців з моменту російської агресії стала набагато вищою та напруженішою. Досягнення та позитивні зміни реально помітні, – каже підполковник Військово-Повітряних Сил Національної Гвардії Штату Каліфорнія Роберт Свертфагер. – Вражений професійною підготовкою льотного складу, а також вашою військовою технікою. Сподіваюся на подальшу співпрацю, адже є багато корисного бойового досвіду, який ми переймаємо та будемо використовувати у подальшому.

Із Робертом були ще двоє американських військових. Ендрю — пілот.

американські військові у Вінниці фото

– Я вперше бачу політ Су-27 в небі. Вражений. А ще отримав незабутні враження від прибуття на аеродром вашого президента на винищувачі, – прокоментував військовий.

– Мені імпонує професійна підготовка українських льотчиків та тим, як вони здійснюють польоти, – сказав американський пілот із позивним "Джерсі".

американські військові у Вінниці фото

Нагадаємо, влітку минулого року британські інструктори навчали за стандартами НАТО українських військових — такі візити зарубіжних колег до Вінниці вже стають традицією.

Фото Людмили Кліщук

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення