безпілотник фото

Під Вінницею тривають військові навчання: безпілотники над режимними об'єктами будуть збивати

12 вересня 2017, 18:45

На всій території України з 12 по 15 вересня цього року тривають командно-штабні навчання "Непохитна стійкість-2017"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Під Вінницею тривають військові навчання: безпілотники над режимними об'єктами будуть збивати

    Додати коментар


На всій території України з 12 по 15 вересня цього року тривають командно-штабні навчання "Непохитна стійкість-2017". Деякі заходи відбуваються й у Вінницькому гарнізоні. Про це кореспондентці Vlasno.info повідомили в Командуванні Повітряних сил Збройних сил України.

– Ці навчання відбуваються з метою перевірки бойової готовності певного підрозділу в навчальних цілях, – розповідає речник Повітряних сил ЗСУ Роман Юрчило. – На навчальні збори ми призвали резервістів оперативного резерву першої та другої черги з метою доукомплектування військових частин до повного штату. До навчань залучено й авіаційні частини, і частини забезпечення.

А в управлінні зв'язків з громадськістю Збройних сил України тим часом нагадують про відповідальність за ведення фото- та відеозйомки військової техніки, режимних об'єктів та спроб потрапити незаконно на їхню територію.

– У районі проведення навчань, над військовими частинами, об'єктами та полігонами всі помічені безпілотні літальні апарати будуть збиті, – попереджають військові. – Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності.

У Генеральному штабі України закликають повідомляти правоохоронців про підозрілих осіб біля режимних об'єктів.

Нагадаємо, на початку серпня цього року прикордонники оштрафували чоловіка, який знімав за допомогою безпілотника державний кордон на Вінниччині. 

Фото із архіву Vlasno.info

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення