В "Іскрі" готують до заводських випробувань свій новий виріб

В Запоріжжі виготовили унікальний військовий локатор

09 грудня 2017, 10:55

В "Іскрі" готують до заводських випробувань свій новий виріб

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В Запоріжжі виготовили унікальний військовий локатор

  адміністратор   Додати коментар


Суперсучасний локатор 80К6Т призначений для видачі вказівки цілей засобам ППО і може працювати з усіма зенітно-ракетними комплексами ВСУ повідомляє Vlasno.info з посиланням на сайт Індустріалка.
Головна його особливість цифрові фазовані активні грати. Ця технологія дозволяє виявляти і супроводжувати цілі з високим розділенням.
Можливості радара дозволяють виявляти повітряні об'єкти на відстані до 500 км, на висотах до 40 км. Одночасно радар може відстежувати до 500 цілей.
Дуже важливо, що ця станція радіолокації може працювати при значній протидії засобів радіоелектронної боротьби супротивника.
За одну хвилину радар робить до 12 оборотів, що забезпечує оновлення даних про цілі кожні 5 секунд, а велика зона огляду по куту місця, до 70 градусів, дозволяє виявляти тактичні і оперативно-тактические ракети. Крім того, спеціальна система дозволяє виявляти малорозмірні і крилаті ракети, які йдуть на малих висотах з обгинанням рельєфу.
Комплекс можна транспортувати за допомогою малотоннажного літака.
До речі, КП "Науково-виробничий комплекс "Іскра", що входить до складу ГК "Укроборонпром", достроково виконало державне оборонне замовлення цього року.
"Підприємство достроково виконало замовлення на 100 % і передало замовлену техніку в українську армію. До кінця року зростання обсягів виробництва по гособоронзаказу складає 63,8 %, що більше, ніж в півтора рази перевищує показники минулого року", - повідомив директор КП "НПК "Іскра" Юрій Пащенко.

Фото: скріншот з відеосюжету на сайті Укроборонпром


  адміністратор   09 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення