У Вінниці голову квартального комітету оштрафувала, бо не хотіла розносити призовникам повістки

У Вінниці голову квартального комітету оштрафували, бо не хотіла допомагати військовим

21 лютого 2018, 14:51

У Вінниці голову квартального комітету оштрафувала, бо не хотіла розносити призовникам повістки

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці голову квартального комітету оштрафували, бо не хотіла допомагати військовим

  адміністратор   Коментарі (2)

У Вінниці суд оштрафував голову квартального комітету «Зоряний»: жінка відмовилася здійснювати оповіщення призовників під час осінньої призовної кампанії у 2017 році. Про це у коментарі Vlasno.info повідомив заступник вінницького міського військового комісара Ігор Ліщук.

Коли до жінки, яка очолює квартальний комітет, восени 2017 року прийшли люди у формі та просили сприяти та допомагати в оповіщенні призовників, жінка бурхливо відреагувала на це та написала заяву на ім'я військового комісара Вінниці Олександра Данилюка. У заяві йшлося про те, що це, мовляв, не є її обов'язками.

– Тоді військовий комісар написав доповідь на міського голову Вінниці, у якій йшлося про те, що посадова особа відверто відмовлялася виконувати завдання, яке прописано та визначено у Законі України «Про військовий обов'язок та військову службу», - коментує заступник вінницького міського військового комісара Ігор Ліщук. – Потім було призначено внутрішнє розслідування, за результатами якого очільницю квартального комітету позбавили премії.

Втім, жінка не погодилася із таким рішенням міської влади та звернулася в суд, аби повернути собі премію. Але не судилося.

13 лютого 2018 року суд прийняв рішення та оштрафував очільницю квартального комітету на 3 тисячі гривень за її бездіяльність.


  адміністратор   21 лют. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Максим
-1 # Максим 25.02.2018, 23:14
Взагалі вже почуття відповідальності втратила!!!!!в країні війна!!!!!
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Роман
+3 # Роман 21.02.2018, 21:10
Опять квартальные комитеты, прям какое-то кодло....
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення