Людей евакуйовують

У Чернігівській області рвуться склади з боєприпасами

09 жовтня 2018, 07:30

Людей евакуйовують

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Чернігівській області рвуться склади з боєприпасами

  адміністратор   Коментарі (1)

У зв'язку з вибухом на 6-му арсеналі, по всій Чернігівській області введені відповідні обмежувальні заходи. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на сторінку у Facebook Генерального штабу ЗСУ.

О 3 годині 30 хвилин надійшла інформація від начальника 6-го арсеналу, що в районі населеного пункту Ічня, Чернігівської області, стався вибух на технічній території. Масштаб уточнюється. Оперативно повідомлені всі відповідні служби та органи місцевої влади. Здійснюється евакуація людей. Розгорнуто штаб ліквідації надзвичайної події.

Оперативна група на чолі з начальником Генерального штабу прибула на місце події.

Перебуваю на місці надзвичайної події в районі населеного пункту Ічня, де стався вибух на технічній території, - повідомляє начальник Генштабу ЗС України Віктор Муженко.

Розгорнули штаб ліквідації, наявними силами та засобами проводяться відповідні обмежувальні заходи по всій території Чернігівської області та вздовж державного кордону.

В соцмережах люди коментують: "Мої рідні виїхали в чому були, подалися в Борзну, там кажуть залпи дуже сильні. В самій Ічні є штаб, проводиться евакуація, але ширяться чутки і паніка - мало конкретної інформації. Тому телефонують один одному з розповідями що там горять різні об'єкти", - пише Ірина Басенко.

43419016 476811552810202 5713663464237432832 n

Проводяться відповідні обмежувальні заходи по всій території Чернігівської області та вздовж державного кордону.

Нещодавно в Ічні провели навчання в річницю вибухів військових складів в Калинівці. 

Читайте також: Вибухи на складі на Вінниччині розслідують як диверсію.

 

Фото: 24tv.ua

 


  адміністратор   09 жовт. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Катерина
+1 # Катерина 09.10.2018, 11:10
Це страшно , в минулому році Калинівка, тепер Ічня, далі де? З відки біди знов чекати .Я до сих пір після Калинівки кожного гуркіту боюся
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення