бюро знахідок фото

Подружжя вінничан загубило в таксі дитину

112
04 серпня 2015, 14:40

Найчастіше вінницькі ґави гублять телефони, документи, гаманці і ключі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Подружжя вінничан загубило в таксі дитину

    Коментарі


Найчастіше вінницькі ґави гублять телефони, документи, гаманці і ключі

Батьки дворічної дитини навіть не згадали, що забули маля у таксі. Висадивши вінничан за вказаною адресою, водій виїхав обслуговувати наступне замовлення. Через якийсь час таксист почув, що на задньому сидінні хтось ворушиться. Коли він побачив, що на сидінні спить маленька дитина, одразу зателефонував диспетчеру.

– Наш диспетчер з"ясувала номер телефону батьків і повідомила їм, що вони забули дитину,  згадує цей випадок адміністратор служби таксі "Вимпел-Вінниця" Людмила Середа.

Однак, як виявилось, дорослі навіть не шукали пропажу. Тож водій сам доставив маленького пасажира неуважним мамі й татові.

Диспетчер іншої служби таксі з гумором згадує інший випадок. Місяць тому вінничанка забула у салоні авто салатові босоніжки. Вони і досі чекають свою дивакувату власницю у диспетчерській. Про загублене взуття жінка згадала лише через тиждень.

– Першого разу вона зателефонувала в диспетчерську о 4 годині ранку,  згадує диспетчер.  Потім наступного дня знову о 4 ранку. Потім в той самий час, але через тиждень. Однак босоніжки так і не забрала.

Крім дітей, вінницькі ґави гублять сумки, парасольки. Найчастіше ж — телефони, документи, гаманці і ключі. На платформах вінницьких вокзалів пасажири забувають навіть сумки.

Серед загублених речей у тролейбусах дитячі рюкзаки і сумки зі шкільними речами. Такі знахідки водії і кондуктори зазвичай передають диспетчеру на кінцевому пункті.

 Коли починається дощ, починають губити парасольки,  розповідає диспетчер кінцевого пункту трамваїв пані Тетяна.  Часто гублять гаманці, телефони. Коли людина телефонує і каже, що загубила сумку чи гаманець, ми запитуємо, що в ній. Якщо гаманець, то яка приблизно сума грошей. Одного разу вінничанин загубив гаманець, в якому було понад тисячу гривень. І євро, і долари. Зараз шукаємо власника зарплатної картки. Набирали кілька разів за вказаним номером, але ніхто не відповідає. Коли людина приходить забрати загублену річ, бажано мати при собі документ, що посвідчує особу.

Полегшити пошуки загублених речей можуть спеціалізовані сайти та рубрики такі як "бюро знахідок" або "стіл знахідок". Серед розміщених на них оголошень переважна більшість про втрату документів, що належать чоловікам, техпаспорти, водійські права і паспорти.

На одному із всеукраїнських сайтів пошуку вінничанин зараз розшукує фотокамеру.

З приводу знайдених речей до міліції вінничани не звертаються, повідомили в прес-центрі ЦЗГ УМВС у Вінницькій області. Телефонують лише тоді, коли знаходять сумнівні пакунки або коробки. Тоді на місце виїздять піротехніки, працівники НДКЦ.


Фото: tvoymalysh.com.ua

Також в цій категорії:  112

  наступна публікація Тролейбуси стояли у центрі міста близько години

  попередня публікація У Козятинському районі вогонь знищив 150 молодих дерев