БМП - АТО фото

Донецький напрямок залишається найгарячішим у зоні АТО

07 квітня 2016, 09:35

бойовики обстрілюють позицій українських бійців із БМП, мінометів та стрілецької зброї

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Донецький напрямок залишається найгарячішим у зоні АТО

  адміністратор   Додати коментар

Минулої доби бойовики 82 разів обстріляли позиції українських бійців із зброї різного калібру. Про це повідомляє Vlasno.info із посиланням на прес-центр штабу АТО.

Найгарячіше було на Донецькому напрямку. Поблизу Луганського по наших опорних пунктах противник неодноразово вів вогонь із озброєння бойових машин піхоти. Із мінометів різного калібру було завдано 11 вогневих ударів біля Авдіївки та по одному – в районах Невельського, Новгородського, Опитного, шахти Бутовка та Зайцевого. Для обстрілів в Пісках та Світлодарському групи терористів використовували стрілецьку зброю та своїх снайперів.

На Маріупольському напрямку під обстріли із гранатометів, кулеметів, зенітних установок та стрілецької зброї потрапили позиції сил АТО поблизу Мар'їнки, з мінометів – у Широкиному та Красногорівці.

На Луганщині по нашим бійцям в районі Новозванівки бойовики використовували зенітні установки та автоматичні гранатомети.

В свою чергу українська армія десять разів відкривала вогонь у відповідь на збройні провокації противника та продовжує й надалі надійно утримувати свої позиції.

Також як повідомляє штаб АТО, у зв'язку із збільшенням кількості обстрілів з боку бойовиків поблизу КПВВ "Станиця Луганська", із 8 квітня контрольний пункт закриють до стабілізації ситуації.

Фото: news.bigmir.net


  адміністратор   07 квіт. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення