АТО фото

Українські військові завдали втрат бойовикам

25 липня 2017, 10:12

Бойовики продовжують обстрілювати українські позиції у зоні АТО, змушуючи українських бійців відкривати вогонь у відповідь

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Українські військові завдали втрат бойовикам

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики продовжують обстрілювати українські позиції у зоні АТО, змушуючи українських бійців відкривати вогонь у відповідь. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Так, вчора на Луганському напрямку противник гатив зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів по силах АТО під Донцем, Малиновим, Катеринівкою, Новозванівкою та Станицею Луганською. Близько дев'ятої години вечора ДРГ бойовиків намагалась наблизитись до українських позицій біля Трьохізбенки, проте вогнем зі стрілецької зброї бійці АТО змусили ворога відступити.

На Маріупольському напрямку під обстрілами опинились наші опорні пункти під Лебединським, Красногорівкою, Новотроїцьким та Широкиним. Внаслідок обстрілу Богданівки двоє українських військових отримали поранення.

На Донецькому напрямку вогнем з мінометів та гранатометів терористи накрили позиції бійців АТО під Авдіївкою та шахтою Бутовка, з гранатометів — під Світлодарськом, внаслідок чого один наш військовий отримав поранення.

Усього бойовики минулої доби 27 разів порушили умови перемир'я. Українські бійці відкривали вогонь у відповідь на провокації, внаслідок чого, за оперативними даними, у противника є втрати як у живій сили, так і у техніці і озброєнні.

Фото: ipress.ua


  адміністратор   25 лип. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення