бойовики-обстріли-фото

Доба в АТО: один боєць загинув, семеро поранено

30 липня 2017, 10:21

Протягом минулї доби бойовики 14 разів порушили перемир'я

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба в АТО: один боєць загинув, семеро поранено

  адміністратор   Додати коментар


Протягом минулї доби бойовики 14 разів порушили перемир'я. Сили АТО 11 разів відкривали вогонь у відповідь. Внаслідок бойових дій один український військовий загинув, ще 7 отримали поранення. про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Наприкінці минулої доби ситуація в зоні АТО вчергове загострилась. З 18 години і до опівночі російсько-терористичні угруповання активізували обстріли українських позицій.

Найгарячіше ввечері і вночі було на Донецькому напрямку. З гранатометів, мінометів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки бандити тричі били по опорних пунктах сил АТО в районі Авдіївки та Кам'янки. Також противник застосовував гранатомети і стрілецьку зброю неподалік селища Піски та шахти Бутівка. На кожен обстріл з боку бандформувань наші бійці відкривали щільний вогонь у відповідь, жорстко примушуючи злочинців дотримуватись режиму тиші.

На Луганському напрямку злочинці з великокаліберних кулеметів вели вогонь по наших укріпленнях у районі Станиці Луганської. А близько опівночі ворожа БМП працювала по Новозванівці.

На Маріупольському напрямку майже упродовж години з гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали українські опорні пункти в Богданівці.

Фото: tsn.ua


  адміністратор   30 лип. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення