Доба в АТО: чотири військовослужбовці ЗСУ поранено

Доба в АТО: чотири військовослужбовці ЗСУ поранено

31 липня 2017, 09:57

Загалом бойовики 26 разів обстріляли позиції Збройних сил України

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба в АТО: чотири військовослужбовці ЗСУ поранено

  адміністратор   Додати коментар


Четверо українських військовослужбовців отримали поранення внаслідок бойових дій на Сході України. Про це нині звітує прес-центр штабу АТО, передає Vlasno.info.

Загалом бойовики 26 разів обстріляли позиції Збройних сил України, активність острілів та їх щільність зросла на усіх ділянках фронту після 18 години.

Щодо ситуації по напрямках.

Луганський: тут було найгарячіше. Стріляли із гранатометів, мінометів, стрілецької зброї по Кримському, Новотошківському, Станиці Луганській.

Донецький напрямок: стріляли по Зайцевому та шахті Бутівка із гранатометів та великокаліберних кулеметів. Внаслідок цього двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Увечері із гранатометів обстріляли Майорськ та Авдіївку.

Маріупольський напрямок: по Павлополі та Гнутовому стріляли із мінометів. Тут поранено іще одного військовослужбовця ЗСУ.

Фото: ukrMedia


  адміністратор   31 лип. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення