Мар'їнка фото

Бойовики накрили щільним вогнем будинки мешканців прифронтового міста

15 серпня 2017, 09:53

Бойовики обстріляли житлові квартали Мар'їнки Донецької області

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики накрили щільним вогнем будинки мешканців прифронтового міста

  адміністратор   Додати коментар

Бойовики обстріляли житлові квартали Мар'їнки Донецької області. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Будинки мирних мешканців терористи накрили вогнем з великокаліберних кулеметів вчора, 14 серпня, близько четвертої години пополудні. На щастя, постраждалих серед місцевих немає, інформація про руйнування будівель уточнюється.

Загалом, за повідомленням прес-центру штабу АТО, ситуація у зоні проведення бойових дій загострюється. Бойовики продовжують порушувати всі мирні угоди та обстрілюють українські позиції та житла простих людей, у тому числі із забороненої зброї.

Вчора, як і у попередні дні, найгарячішою точкою була авдіївська промзона, по якій противник вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та різнокаліберних мінометів з шостої години вечора і до опівночі. Також під обстрілами опинились наші опорні пункти під Кам'янкою та Луганським, з мінометів — під Верхньоторецьким.

На Маріупольському напрямку найактивніше бойовики діяли під Мар'їнкою, де відкривали вогонь не лише по житлових кварталах, а й по силах АТО. Внаслідок обстрілу з гранатометів поранення отримав один український військовий.

Загалом противник вчора 31 раз порішив "режим тиші", внаслідок чого поранено вісьмох бійців АТО.

Ілюстративне фото: rbc.ua


  адміністратор   15 серп. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення