Завдяки саперам у Станиці Луганській знову є газ

Завдяки саперам у Станиці Луганській знову є газ

05 березня 2015, 10:02
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Завдяки саперам у Станиці Луганській знову є газ

  адміністратор   Додати коментар


У ніч на середу, четверте березня, бойовики за вказівкою керівників самопроголошеної ЛНР перекрили засувку на магістральному газопровіді високого тиску поблизу пам'ятника князю Ігорю, залишивши Станицю Луганську й більше десяти сусідніх сіл без газу.

За словами очільника Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля, засувку так і не відкрили, проте все ж вдалося забезпечити Станицю Луганську й сусідні селища газом в обхід так званої ЛНР – із резервної лінії, яку не використовували через воєнні дії й яка була замінована.

"Вчора протягом дня сапери розмінували підходи до газопроводу, після чого у Станицю пішов газ. Зараз тиск у газопроводі – у межах норми, одна з котелень у Станиці працює (інші не працювали й раніше через пошкоджені системи опалення), до споживачів газ доходить у необхідній кількості, люди забезпечені теплом" – наголосив Москаль.

за інформацією офіційного сайту Геннадія Москаля


  адміністратор   05 бер. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  ООС (АТО)

  наступна публікація "Сєпари” тричі виводили нас на розстріл" – боєць АТО

  попередня публікація Вінницькі БТРи їдуть на Схід