перевірки на підприємствах фото

У чотирьох районах Вінниччини з'явились перші жертви перевірок на підприємствах

26 січня 2017, 17:25

Чотири підприємства на Вінниччині оштрафували за недотримання трудового законодавства

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У чотирьох районах Вінниччини з'явились перші жертви перевірок на підприємствах

  адміністратор   Коментарі (1)


Чотири підприємства на Вінниччині оштрафували за недотримання трудового законодавства. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу ГУ Національної поліції у Вінницькій області.

В області пройшли перші перевірки установ, організацій та підприємств. Внаслідок проведення таких "рейдів" у Калинівці та Мурованих Курилівцях виявили підприємства, де робітники працювали без офіційного оформлення. У Жмеринці працівнику одного з товариств не виплатили 4500 гривень заробітної плати, а у Козятині необґрунтовано звільнили директора одного з комунальних підприємств.

За такі правопорушення підприємствам загрожує штраф у розмірі до 51 тисячі гривень.

Додамо, що відповідно до нових змін до трудового законодавства, відтепер у спеціальних комісій, які перевіряють установи, організації та підприємства на дотримання трудового законодавства, з'явилися додаткові важелі впливу на недобросовісних роботодавців у вигляді величезних штрафів.

Ілюстраційне фото pravoconsult.com.ua


  адміністратор   26 січ. 2017 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

gercenim gercenim gercenim
+2 # gercenim gercenim gercenim 26.01.2017, 18:04
Створюйте товари,послуги.Не створюйте перевірки.Вони заважають створювати товари і послуги. Причина проста: люди,що перевіряють - нічого іншого робити не можуть.Невдахи. Від збільшення перевірок життя кращим не стане.Працюйте,невдахи.І
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення