бізнес-проекти фото

На запуск бізнес-проектів вінничанам дають майже півтори мільйони

23 лютого 2018, 17:47

Цьогоріч мешканцям Вінниччини пропонують взяти участь у конкурсі стартапів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На запуск бізнес-проектів вінничанам дають майже півтори мільйони

    Додати коментар


Цьогоріч мешканцям Вінниччини пропонують взяти участь у конкурсі стартапів. Профінансують проекти на 1 мільйон 400 тисяч гривень. Про це Vlasno.info стало відомо під час прес-конференції у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької облдержадміністрації.

– Торік ми спробували вперше провести такий конкурс, зрозуміли, що людям це потрібно. Тому цього року грошовий фонд збільшили (тоді він складав лише 250 тисяч), – говорить директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський. – Це має вирішити проблему самозайнятості населення. Адже є люди, які мають бажання займатись якоюсь унікальною справою, і у них є відповідні ідеї. Один проект профінансують приблизно на суму до 50 тисяч. Якщо потрібна більша сума, то слід звертатись до Програми підтримки дрібного виробництва та фермерства.

За словами Миколи Анатолійовича, з інформацією про конкурс стартапів можна буде ознайомитись на сайті Міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА.

Нагадаємо, сільську медицину "зміцнять" на 240 мільйонів.

Фото: verge.zp.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення