Дівчина викачує мед та продає його у соцмережах

Вчителька з Хмельниччини заробляє на бджолиному пилку

17 листопада 2018, 17:47

Дівчина викачує мед та продає його у соцмережах

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вчителька з Хмельниччини заробляє на бджолиному пилку

  адміністратор   Додати коментар

Українські бджоли гудуть та виробляють натуральні стероїди. З ягід Годжі й чіа спортсмени та селебріті переходять на бджолиний пилок. Зараз усі об'єми зібраного в Україні продукту задешево експортують за кордон. Про це з посиланням на «ШоТам», повідомляє Vlasno.info.

Популяризувати такий бджолопродукт взялася хмельницька пасічниця Наталя Лохтенко. Дівчина створила власний бренд FitBee. Пакуночок такого пилку коштує 270 грн.

Наталія продовжує справу свого батька-пасічника. Вона самотужки порається на пасіці, викачує мед та продає його у соцмережах. Зараз у її володіннях близько 30 бджолиних сімей.

Вона викладає біологію, географію та екологію у Хмельницькому вищому профтехучилищі № 11. А стати пасічницею дівчину змусили життєві обставини. З часом Наталя настільки полюбила цю справу, що вже й не уявляє без бджіл свого життя.

«Це мої домашні улюбленці. Допоки вони гудуть, то здається, що тато вдома», – розповідає Наталя.

Наталя Лохтенко мріє зробити український пилок відомим у всьому світі.

Читайте також: «Яблук не було кому збирати» - експерт з агробізнесу у Вінниці.

 

 

Фото: kaztag.kz


  адміністратор   17 лист. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення