Жмеринкаводоканал фото

На ремонт каналізації та водогону в Жмеринці щороку виділятиметься по 10 мільйонів

16 вересня 2017, 15:50

Комунальне підприємство "Жмеринкаводоканал" вже з цієї осені розпочне реконструкцію та капітальний ремонт систем водопостачання та водовідведення

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На ремонт каналізації та водогону в Жмеринці щороку виділятиметься по 10 мільйонів

    Додати коментар

Комунальне підприємство "Жмеринкаводоканал" вже з цієї осені розпочне реконструкцію та капітальний ремонт систем водопостачання та водовідведення. Лише на 2017 рік жмеринські комунальники отримають на роботи в цьому напрямку більше 10 мільйонів гривень. Стосовно змін інформує кореспондент Vlasno.info.

Нещодавно позачергова сесія Жмеринської міської ради внесла зміни до програми "Питна вода м. Жмеринка" до 2020 року. Відповідно до цього документу орієнтовні обсяги фінансування складатимуть 10 млн. грн. щороку.
фінансування Жмеринкаводоканалу фото

Як повідомив директор КП "Жмеринкаводоканал" Володимир Воронов, наразі підпорядковане йому підприємство вже склало план робіт з реконструкції першочергових об'єктів:

— Ми вже маємо перелік тих комунікацій, заміна або ремонт яких не очікуватиме ніяких відкладень. Роботи мають розпочатися вже незабаром, — запевнив пан Воронов.

У 2017 році в бюджет програми на ці роботи закладено 7997,909 тис. грн. з державного бюджету та 2376,804 тис. грн. з місцевого бюджету. Стосовно фінансування з інших джерел, сказаних у документі, Володимир Воронов зазначив, що поки що жодних інших відрахувань, окрім як з бюджету, його підприємство не отримувало.

Як відомо, навесні цього року жмеринський водоканал передали з обласного на баланс міста із застарілими боргами та комунікаціями. Водночас, борги працівникам залишилися на балансі попереднього підприємства ДП "Жмеринкаводоканал". Наскільки це питання зрушилося з місця, поки що невідомо. Але керівництво міста чітко дало зрозуміти попереднім власникам підприємства, що "гасити" цю проблему з власної кишені воно не збирається.

Разом з тим, якість води, яку споживають жмеринчани, залишається подекуди кращою, ніж в інших містах Вінницької області.

Головне фото Тамари Тисячної

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення