У Мурованих Курилівцях виробляють паливні брикети з соломи

«Золоте вугілля» врятує екологію: обладнання для Вінниччини закупили у Польщі

22 листопада 2017, 18:51

У Мурованих Курилівцях виробляють паливні брикети з соломи

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Золоте вугілля» врятує екологію: обладнання для Вінниччини закупили у Польщі

  адміністратор   Додати коментар


У Мурованих Курилівцях виробляють паливні брикети з соломи про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на Агро-Центр.

Керівники господарства "Вищеольчедаївське" Володимир та Руслан Дмитруки знають як поєднати бізнес та екологічний проект. Щоб не спалювати солому на полі та не забруднювати повітря аграрії з Вінницької області проводять масштабну просвітницьку роботу. Паливні брикети стали сучасним видом екологічного палива. В Україні брикетуванням соломи займається 5 підприємств, серед яких два на Вінниччині.

Досвід перейняли у с. Непедівка Козятинського району. Обладнання закупили у польської компанії. Пішло на це 5 млн. 600 тис. грн.. На новому підприємстві планують відкрити 6 робочих місць.

Руслан Дмитрук каже, що в час коли блакитне паливо постійно дорожчає «Золоте вугілля», як вже охрестили новий вид палива, стане гарною альтернативою, яка зможе обігріти домівки та зберегти екологію.

Фото: news.agro-center.com.ua

 


  адміністратор   22 лист. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення