проїзний квиток фото

Вінницька лікарня закупила проїзні квитки на 14 тисяч гривень

12 лютого 2017, 12:21

Кожному сімейному лікарю видають проїзний на трамвай-тролейбус

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницька лікарня закупила проїзні квитки на 14 тисяч гривень

    Додати коментар

Вінницька обласна лікарня імені Пирогова закупила проїзні квитки на 14 400 гривень. Про це Vlasno.info стало відомо із сайту Prozorro.
закупівля проїзних квитків для вінницької лікарні фото

Головний бухгалтер лікарні Оксана Кипоренко зазначила, що купівля проїзних квитків — звичайна практика.

– Я тут працюю 10 років, і постійно ми закуповували проїзні, – говорить вона. – Сума виділяється майже завжди однакова, тому два роки тому на ці гроші можна було придбати шість проїзних, а цього року — п'ять. Гроші виділяються на весь рік, в місяць це буде 1200 гривень, тобто 5 проїзних по 240 гривень на трамвай-тролейбус.

За словами Оксани Василівни, проїзними квитками може скористатись будь-який працівник лікарні.

– Варто лише залишити запис у спеціальному журналі, – каже вона. – Щоб було ясно, у яких справах працівник збирається їхати. Звісно, для особистого користування брати проїзних не можна. Регулярно ними користуються кур'єр, бухгалтерія, господарчий блок, юрист та адміністрація.

Директор департаменту охорони здоров'я Вінницької облдержадміністрації Людмила Грабович зауважує, що проїзні квитки закуповують усі лікарні.

– Цей пункт передбачено у бюджетних витратах. Кожна лікарня закупає стільки проїзних, скільки їй потрібно. Звісно, якщо на це вистачає коштів. Адже проїзні подорожчали. Якщо не вистачає грошей із медичної субвенції, гроші на проїзні може надати й обласний бюджет, –наголошує Людмила Олексіївна. – Бухгалтерам, наприклад, постійно треба їздити в податкову з документами, або що. Крім того, кожен сімейний лікар теж має свій проїзний. Оскільки у їх обов'язки входить і відвідування пацієнтів на дому.

Нагадаємо, більше мільйона гривень щомісяця економить Вінниччина на "прозорих" торгах

Фото Тетяни Щербатюк

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення