автобуси у Вінниці фото

У вінницький «гараж» заїде чотири нових автобуси

05 травня 2017, 09:12

Вісім мільйонів гривень планує витратити Вінницька транспортна компанія на закупівлю чотирьох автобусів, що працюють на газовому паливі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У вінницький «гараж» заїде чотири нових автобуси

    Додати коментар

Вісім мільйонів гривень планує витратити Вінницька транспортна компанія на закупівлю чотирьох автобусів, що працюють на газовому паливі, повідомляє Vlasno.info.

Оголошення про проведення відкритих торгів комунальне підприємство розмістило на сайті публічних закупівель Prozorro. Свої тендерні пропозиції бажаючі взяти участь у торгах можуть до 25 травня. Аукціон відбудеться 30 червня.

Відповідно до вимог і якісних характеристик предмета закупівлі, зазначених у тендерній документації, комунальне підприємство хоче придбати міські автобуси середнього класу з низьким рівнем підлоги у задньому звисі. Транспорт має бути пристосований для перевезення пасажирів з обмеженими можливостями.

Серед вимог зазначається, що організатор торгів хоче придбати транспортні засоби, що не були в експлуатації, з роком випуску не раніше 2015-го. Пасажиромісткість автобусів — від 35 до 45 пасажирів. Кількість посадочних місць – від 15 до 20. Зокрема, місце для інвалідного візка.

Довжина бусу – не більше 8,5 метрів, ширина — не більше 2,5 метрів.

Торік у липні комунальне підприємство вже купувало такий самий товар. Тоді ВТК придбала автобуси у вінницького ТОВ "АТП Слободянюк", директором якого є Олександр Слободянюк.

За дві одиниці товару комунальне транспортне підприємство сплатило 3 мільйони 300 тисяч гривень, знизивши ціну від очікуваної на 100 тисяч гривень. Конкурувала із вінницьким підприємством ТОВка з Черкас "Автоград-2007", основним видом діяльності якого є торгівля автомобілями та легковими автотранспортними засобами. Черкаське підприємство ціну на товар не знизило і пропонувало його за очікуваною вартістю, яку оголосив замовник торгів.

Нагадаємо, вчора після автомобільно-транспортної перевірки через виявлені несправності на маршрут не виїхали десять муніципальних автобусів.

Фото: vmr.gov.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення