квитанція-на газ-фото

Вінничани отримають газові платіжки з новою ціною

14 травня 2017, 18:28

На початку травня вінничан налякали платіжки без вказаної ціни на газ

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничани отримають газові платіжки з новою ціною

    Додати коментар

На початку травня вінничан налякали платіжки без вказаної ціни на газ. Замість того в графі вартості газу зазначалось, що "у зв'язку з невизначеністю ціни на законодавчому рівні на момент виходу рахунку, нарахування газу відсутні", повідомляє Vlasno.info.

Серед вінничан почали ходити чутки, що варто чекати чергового здорожчання газу. Проте, фахівець із зв'язків з громадськістю "Вінницягазу" Оксана Поліщук наголошує, що нова ціна відрізнятиметься від старої всього на кілька копійок.

– Якщо раніше за кубометр газу платили 6, 879 гривень, то зараз — 6,957 гривень. Тобто, лише на 8 копійок більше, - говорить вона. - Вартість газу для населення встановили згідно зі постановою Кабміну № 187. Адже питання з абонплатою не вирішене, тому розрахували ціну, спираючись на цю постанову.

Наступного тижня вінничани вже отримують нові платіжки.

– Тим, хто вже встиг заплатити за старою ціною, буде здійснено перерахунок. А тим, хто ще не заплатив, варто почекати нових платіжок, - зазначає Оксана Поліщук.

Нагадаємо, не виключено, що невдовзі питання абонплати за газ знову розглядатимуть.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення