Осінній ярмарок фото

«Риби нема, ціни як на базарі»: вінничани про осінній сільськогосподарський ярмарок

30 вересня 2017, 15:17

Сьогодні у місті стартували осінні ярмарки 

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Риби нема, ціни як на базарі»: вінничани про осінній сільськогосподарський ярмарок

    Додати коментар


Придбати свіжі овочі, солодкі фрукти, якісне м'ясо та іншу смачну продукцію домашнього виробництва відтепер можуть вінничани. Адже сьогодні вранці у місті розпочався традиційний осінній сільськогосподарський ярмарок. Побував на ньому і кореспондент Vlasno.info.

осінній ярмарок-8

"Осінній розпродаж" викликав живу зацікавленість містян. Люди, що тільки поспішали за покупками, наполегливо розпитували про ярмарок тих, хто вже повертався додому.

– В яку ціну капуста? – поцікавилася допитлива жіночка в панянки, яка йшла додому з возом яблук та капусти.

– По чотири! – відповіла та.

– А яблука?

– Якщо великі, то від десяти.

осінній ярмарок-1
осінній ярмарок-2
Окрім величезного вибору їстівної продукції на ярмарку можна було придбати також дещо із одягу та елементів кімнатного декору, в тому числі навіть ручні вироби із солоного тіста.

– Ці вироби робляться в ручну, – прорекламувала свій товар вінничанка Лілія. – Технологія проста: замішується сіль, мука, вода. Потім з тіста ліпляться та випікаються фігурки. Насамкінець я їх розмальовую і покриваю лаком. Готові фігурки можна використовувати як елементи декору. Багато людей збирають колекції, – Лілія.

Ліля
Лілія

Втім, навіть такий чималий асортимент не задовольнив забаганки всіх відвідувачів ярмарку.

– Ееех, риби нема. Хотів придбати, а таку, як хочу, немає, – поскаржився кореспонденту Vlasno.info чоловік середніх років.

осінній ярмарок-3

осінній ярмарок-4
– Ну, якщо не враховувати це, то ярмарок хороший, – додав приятель любителя риби на ім'я Леонід. – Ось, м'яса купив. Щодо цін, то на базарі вони майже такі самі. М'ясо що там, що тут по 120 гривень. Але те, що такі ярмарки відбуваються, це добре. У споживачів має бути вибір де, як і що купляти. Приємно, що можна придбати не тільки те, що нам нав'язують підприємства, але і якусь домашню продукцію. Тут, на ярмарку, все своє, і це добре!

осінній ярмарок-5

Крім всього іншого, на ярмарку був і достатньо великій вибір цілющого меду.
– Ще з 88-го року я займаюся бджільництвом, – розповідає любитель бджільництва Михайло Васильович. – Працював пасічником, а зараз, на старості, "кочую" по лісах, заробляю на життя собі та дітям. А все завдяки вивізній пасіці: на початку весни вивожу вулики до лісу. Там, коли починають цвісти і дуб, і ясен, і лісові квіти, для бджіл рай. Бджілки в таких умовах краще розвиваються, виростають більш здоровими, а мед виходить максимально натуральний. Цього року, щоправда, навесні було холодно і я переймався, що буде мало меду. Але нічого, вже під літо бджоли все надолужили.

Михайло васильович
Михайло Васильович

осінній ярмарок-6

До речі, ті вінничани, які не встигли побувати на ярмарку сьогодні, можуть надолужити своє вже за тиждень. Наступного тижня "осінній розпродаж" усього на світі відбудеться на тому самому місці: біля ТРЦ "Plaza Park", що розташований за адресою Келецька, 117 б.

осінній ярмарок-7

осінній ярмарок-9
Нагадаємо: навесні у Вінниці відбувається великодній ярмарок

осінній ярмарок-10
осінній ярмарок-11

Фото Олександра Сашньова

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення