Плата за землю наразі є одним із бюджетоформуючих податків.

Земля принесла у бюджет Вінниччини понад 300 мільйонів гривень

08 жовтня 2015, 16:08

Плата за землю наразі є одним із бюджетоформуючих податків.

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Земля принесла у бюджет Вінниччини понад 300 мільйонів гривень

  адміністратор   Додати коментар

Плата за землю наразі є одним із бюджетоформуючих податків. Так, впродовж січня-вересня 2015 року до місцевих бюджетів територіальних громад Вінницької області надійшло 323 мільйони 233,5 тисяч гривень плати за землю. Це, за словами керівника ДФС у Вінницькій області Мирослава Продана, це —на 73,7 мільйони гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Наразі доля плати за землю у бюджетах місцевих скарбничок наближається до 15 відсотків. Із загальної суми надходжень за землю три четвертих або 259 мільйонів 167,5 тисяч гривень сплачено підприємствами, установами та організаціями. Решта – внесок громадян – власників або користувачів землі.

Додамо, станом на 1 вересня 2015 року на обліку у фіскальній службі Вінниччини перебувало понад 36,1 тисяча платників за землю, 80 відсотків із них – громадяни.

Прес-служба ГУ ДФС у Вінницькій області


  адміністратор   08 жовт. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення