фестиваль саксофонної музики фото

Фестиваль саксофонної музики розчулив, зачарував та здивував вінничан

12 листопада 2018, 21:44

Ансамбль саксофоністів у Вінниці звучав як симфонічний оркестр

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Фестиваль саксофонної музики розчулив, зачарував та здивував вінничан

    Додати коментар

Два незабутніх вечора саксофонної музики отримали вінницькі поціновувачі саксу. Цей універсальний інструмент ще раз довів свою багатогранність. І вінницькі глядачі із вдячністю слухали різноманітні композиції. Іноді вони звучали у досить неочікуваній манері виконання, повідомляє Vlasno.info.

festyval-saxofonnoy-muzyky-7 1

Перший день V Міжнародного фестивалю саксофонної музики імені Адольфа Сакса подарував усім глядачам неймовірні враження. Поєднання музичних стилів, зміна темпу виконання та артистизм виконання не залишив байдужим нікого.

festyval-saxofonnoy-muzyky-8 1

– Це щось надзвичайне! Я просто не можу повірити, що на саксофонах можна таке зіграти! - ділиться враженнями пані Людмила. Прийшла на концерт з подружкою. – Такого розмаїття музичних жанрів за один вечір я ще не чула. Від сентиментальної класики до запального року.

festyval-saxofonnoy-muzyky-9 1

Гучними оваціями проводжали музикантів вінницькі глядачі. Незрівнянні емоції їм подарували саксофоністи Євген Попель (Вінниця), Артем Голоднюк (Київ), Данило Довбиш (Київ-Леон, Франція) та піаністка Юлія Компанієць.

festyval-saxofonnoy-muzyky-10 1

festyval-saxofonnoy-muzyky-11 1

Наступного дня у театрі імені Садовського був справжній аншлаг. Про що зауважив зі сцени ідейний натхненник фестивалю Євген Попель. Мовляв, такого ще не було. І подякував усім, хто долучився до популяризації фесту.

festyval-saxofonnoy-muzyky-2 1

Цього дня на вінничан чекали непередбачувані музичні експерименти від єдиного в Україні ансамблю саксофоністів. З першої композиції музиканти зачарували та приголомшили глядачів. Їх варіації на теми відомих музичних творів викликали захват та подив. Особливо гаряче саксофоністам аплодували, коли ті виконали композицію "Щедрик".

festyval-saxofonnoy-muzyky-3 1

– Несподівані похлопування, притопування, "шипіння" саксів — це неймовірна новація! Весь концерт пройшов на "ура", – сповнена яскравих вражень вінничанка Марина.

festyval-saxofonnoy-muzyky-4 1

– А мені здавалось, що на сцені не ансамбль саксофоністів, а цілий симфонічний оркестр. Деякі мелодії саме так і звучали, – додає пан Дмитро.

festyval-saxofonnoy-muzyky-5 1

Музикантам довго аплодували та викликали на "біс". Після концерту вони, у свою чергу, зробили селфі з вінницькими глядачами.

festyval-saxofonnoy-muzyky-6 1

Читайте також: у Вінниці пройшов унікальний фестиваль для дітей.

Фото: Дмитро Данкевич

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення