Ініціатор фестивалю донька місцевого священика

У селі на Вінниччині відбувся фестиваль колядок

09 січня 2019, 14:40

Ініціатор фестивалю донька місцевого священика

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У селі на Вінниччині відбувся фестиваль колядок

  адміністратор   Додати коментар

У селі Сальник, Калинівського району пройшов фестиваль колядок. Ініціатор та ведуча донька місцевого священика. Про це повідомляє Vlasno.info. з посиланням на Калинівка Сity.

Ідею фестивалю підтримав сільський голова Андрій Вовк та бібліотекар Надія Міняйло. Село багате на творчі люди, тому проблем з учасниками не було.

Фестиваль розпочав вітанням настоятель Хресто – Воздвиженської церкви протоієрей Георгій Дончак, який привітав односельців з Різдвом та народженням в Україні помісної Православної церкви. Також отець зазначив, що він разом із прихожанами одні із перших в області приєдналися до помісної церкви.

У фестивалі брали участь і дорослі, і малі, школярі та вчителі. Виконували відомі та маловідомі колядки.

Місцевими підприємцями був встановлений призовий фонд, учасники отримали нагороди. Жоден з учасників не залишився без подарунка.

Читайте також: У Вінниці продегустували винна з усіх районів області.

 

Фото: kalynivka.city


  адміністратор   09 січ. 2019 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення