У неділю відбудеться закриття Головної ялинки

У Вінниці розпочався дводенний фестиваль вуличної їжі

12 січня 2019, 11:22

У неділю відбудеться закриття Головної ялинки

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці розпочався дводенний фестиваль вуличної їжі

  адміністратор   Додати коментар

12 та 13 січня на вінничан чекає розважальна програма у Центральному парку. У ці дні пройде фестиваль «Vinnytsia FoodFest» та закриття Головної ялинки. Також, оберуть переможців конкурсу «Зірка на ялинці». Про це з посиланням на Вінницьку міську раду, повідомляє Vlasno.info.

У суботу та неділю вінничани та гості міста матимуть можливість скуштувати традиційні страви різних народів світу. Учасники фестивалю готуватимуть для відвідувачів італійський суп, глінтвейни, вареники, бургери, м'ясо і овочі на грилі, каву, чай та солодощі. Локації працюватимуть з 12-ї до 22-ї години.

За словами координаторки фестивалю, в одній із зон працюватиме вільне піаніно, де кожен матиме можливість зіграти мелодію. Тут, також, буде лаунжева зона з електронною музикою, де розвернуть свою майстерню театр музики, дует «Та'TIS».

На наступний день відбудеться майстер-клас від півфіналіста шостого сезону телевізійного шоу «Майстер-Шеф», шефа Олега Ковальчука. Він приготує 10 літрів італійського супу та 15 кілограмів курячих крилець в медово-гірчичному соусі та розповість про користь спортивного харчування.

Тим часом на сцені біля Головної вінницької ялинки триватиме концертна програма. 12 січня об 11:00 по вулиці Грушевського розпочнеться п'ятий обласний фестиваль народної творчості «Різдвяне диво». А вже з 18-й годині на сцені стартує танцювальний марафон з прямим включенням з різних міст України.

13 січня з 18-й годині зі сцени біля ялинки звучатиме гала-концерт переможців караоке-шоу «Зірка на ялинці». У ньому візьмуть участь 9 учасників. Вони співатимуть пісні, а вінничани голосуватимуть за них грошима. Переможця визначатимуть по найбільшій зібраній сумі коштів. Він отримає цінний подарунок.

А о 19-й годині відбудеться урочисте закриття Головної ялинки міста. На сцені виступатимуть рок-гурти, зокрема – «НЕ лізь, БО вб'є». Завершиться програма традиційним яскравим фаєр-шоу.

Читайте також: У селі на Вінниччині відбувся фестиваль колядок.

 

 

Фото: vn.20minut.ua

.


  адміністратор   12 січ. 2019 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення