Гастрономічний Новорічний Фестиваль фото

У Вінниці пройде Гастрономічний Новорічний Фестиваль

11 грудня 2015, 18:50

Вперше Вінниця зустрічає I-й Гастрономічний Новорічний Фестиваль

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці пройде Гастрономічний Новорічний Фестиваль

  адміністратор   Додати коментар


Вперше Вінниця зустрічає I-й Гастрономічний Новорічний Фестиваль, який проходитиме 17 – 24 грудня 2015 у ТРЦ Поділля Сіті – другий поверх.

Святкові ноти: солодкі подарунки, Різдвяні пісні, традиційний музичний супровід створює радісний настрій, який наповнює усе навколо.

Ароматика та смаки: випічка, печиво та пироги, від яких йде приємний аромат, гарячий шоколад і какао-напій в компанії друзів та смачні страви від рестораторів.

Краса, створена руками: зали прикрашені казковим декором усіх майстрів Фестивалю, який передає теплоту серця.

СЦЕНАРІЙ ЗАХОДІВ:

Ми створюємо справді смачне свято для вінничан, атмосфера якого поглине усіх незалежно від віку. Кожен відвідувач зможе знайти щось цікаве для себе. Призи від участі в конкурсах залишать приємні спогади про свято.

10.00 - Відкриття. Починають працювати ресторатори. Стартує продаж декору та сувенірів, виробів hand-made. На фоні дійства лунає святкова музика.
12.00 - Працює дитячий майданчик (від 6 міс до 5 років) Проходять творчі майстер-класи створення новорічного декору, прикрас та листівок для діток і дорослих. Проходять конкурси.
15:00 - Концерти дитячих колективів Вінниці. Дитячі школи мистецтв представлятимуть свої яскраві святкові програми.
16.00 - Починається майстер-клас від рестораторів міста. Кращі ресторатори міста поділяться новими ідеями та рецептами до новорічного столу.
17.00 – 18.00 - Конкурси від громадських організацій
18.00 – 20.00 - Розпочинаються: концерти, виступи творчих колективів, смачна вечеря. Гості фестивалю, музичні гурти, танцювальні артисти та ведучий «Шум» створять неповторний настрій заходу!

Долучитись до участі можна за тел:
063 977 4 911 - Тетяна (локація Ресторатори та партнери)
063 82 464 99 - Тетяна (локація ПОДАРУНКИ – hand-made і декор)

https://www.facebook.com/events/1521334931518761/


  адміністратор   11 груд. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення