селфі з Дідом Морозом на Гасторономічному фестивалі у Вінниці фото

У Вінниці Дід Мороз і діти робили селфі на Гастрономічному фестивалі

18 грудня 2015, 14:42

У Вінниці відкрився перший Гастрономічний Новорічний Фестиваль

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці Дід Мороз і діти робили селфі на Гастрономічному фестивалі

    Додати коментар


У Вінниці відкрився перший Гастрономічний Новорічний Фестиваль.

Сам задум фестивалю полягає в поширенні культури харчування. Передусім ресторанної культури та виїзної торгівлі, яка на думку організаторів є не тільки фастфуд.
Тетяна Валуйська фото
— Ми зробили фестиваль гастрономічним, — каже один з організаторів Тетяна Валуйська, — через те, що люди забувають, як отримувати задоволення від їжі.

Організацію фестивалю забезпечило близько ста людей, загалом вінничан. В першу чергу це громадські організації і їх представники.

День відкриття позначився багатьма заходами, присвяченими дитячій аудиторії: концертами колективів і конкурсами. Справжній український Дід Мороз не тільки водив з малюками хороводи і слухав вірші, а й робив з дітьми селфі.
гастрономічний фестиваль у Вінниці фото

Однак діти — не основна аудиторія фестивалю.

— Після конкурсів ми презентуємо дорослу програму, — говорить Тетяна Валуйська. — До нас завітає відомий ведучий "Шум", музичний гурт "LARUS & SUNRISE". На завтра запланована дискотека, але безалкогольна — такі в нас умови.

Лідія Петрівна із трьома онуками прийшли подивитися на Діда Мороза.
вінничанка Лідія Петрівна фото

— Дуже подобається, — говорить жінка. — Мені про фестиваль дочка розповіла. Війна — не війна, але про дітей забувати не можна. Ось мої — читають віршики.

На думку іншого відвідувача, фестиваль необхідний для кращої комунікації між людьми.

— Свято передусім потрібно аби було більше контактів, — говорить Олександр Володимирович. — От мій син зможе поговорити з іншими дітьми, потім поділиться враженнями зі мною. А інші діти розкажуть про це вже власним батькам.

Організатори наголошують, що захід був створений самими вінничанами для себе. Перед Новим Роком мешканцям міста необхідний додатковий святковий настрій. А найкращими ліками від поганого настрою є участь в організації свята.
гастрономічний фестиваль у Вінниці фото
гастрономічний фестиваль у Вінниці фото
гастрономічний фестиваль у Вінниці фото
Фото Богдана Новака

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення