На Вінниччині напередодні Нового року проведуть нічну театралізовану екскурсію "Новорічний бал Потоцьких"

У Тульчині готують новорічний бал

06 грудня 2017, 14:00

На Вінниччині напередодні Нового року проведуть нічну театралізовану екскурсію "Новорічний бал Потоцьких"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Тульчині готують новорічний бал

  адміністратор   Додати коментар

 У передноворіччя, 31 грудня, на території палацу Потоцьких у м. Тульчині Вінницької області відбудеться «Новорічний бал Потоцьких». Захід відбудеться у форматі нічної театралізованої екскурсії, повідомляє Vlasno.info із посиланням на сайт Zruchno.Travel.

Дійство організовує Тульчинський районний будинок культури за сприяння Управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації та за підтримки Асоціації індустрії гостинності України. Атмосферу для туристів творитимуть викладачі Тульчинського училища культури, працівники районного будинку культури, а також місцевий колектив бального танцю.

"Покажемо історію Тульчинського палацу графа Станіслава Щенсного Потоцького у розрізі його приватного життя та пов'язаних з ним історичних персонажів: Софії, Жозефіни, Потьомкіна. Все це театралізуємо, передамо дух тієї епохи. Буде лунати жива музика – скрипалі-віртуози з оркестру при музичній школі. І буде бал Потоцького з Софією", – розказала в інтерв'ю туристичному порталу режисер театралізованих заходів Тульчинського районного будинку культури.

Нагадаємо, палац Потоцьких у м.Тульчині став більш популярним після проведення у ньому міжнародного оперного openair-фестивалю «OPERAFEST TULCHYN».

 

Фото: Вікімандри


  адміністратор   06 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення