Вінничани переночують у кінотеатрі

Вінничани переночують у кінотеатрі

27 квітня 2015, 14:16

На початку травня у Вінниці вже традиційно пройдуть нічні перегляди кіно

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничани переночують у кінотеатрі

    Додати коментар


На початку травня у Вінниці вже традиційно пройдуть нічні перегляди кіно. Розпочнеться довготривлаий сеанс о 23 годині другого травня.

– Ніч кіно відбувається вже не вперше у "Родині". І щоразу — аншлаги. Приходять навіть зі своїми килимками. Вікові категорії зовсім необмежені: є люди і старші, і молоді багато. — розповідає директор кінотеатру "Родина" Галина Боднар. — Цьогоріч репертуар — україномовний. Це фільм "Все палає" — документальна хроніка про Майдан. Вже відомі та улюблені українському глядачеві "Тіні незабутих предків" та мелодрама "Такі красиві люди" Дмитра Мойсеєва.

"Все палає" знімався авторами фільму упродовж кількох місяців Євромайдану, супроводжуючи революціонерів із камерами. Що суттєво — із обох сторін барикад.

"Тіні незабутих предків" – стрічка Любомира Левицького. Позиціонується як молодіжний містичний трилер та розповідає історію про студентів, які вирушають у Карпати на пошуки мольфара.

"Такі красиві люди" – розповідь про п'ятьох людей, які живуть на березі моря, втікши від цивілізації. Вони виловлюють рибу, читають японську літературу, влаштовують домашні спектаклі тощо.

Ціна квитків — 69 гривень за три фільми. Для студентів — 59 гривень.

Квиточки замовити можна за телефоном: 093 185 96 41.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення