Юрко Юрченко фото

Легендарний співак 90-х повернувся: колишній вінничанин підкорив «X-фактор»

24 жовтня 2017, 12:28

Колишній вінничанин, легенда української музики 90-х Юрко Юрченко разом з гуртом "Yurkesh" підкорив суддів одного з найпопулярніших пісенних шоу країни "X-фактор"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Легендарний співак 90-х повернувся: колишній вінничанин підкорив «X-фактор»

  адміністратор   Додати коментар


Колишній вінничанин, легенда української музики 90-х Юрко Юрченко разом з гуртом "Yurkesh" підкорив суддів одного з найпопулярніших пісенних шоу країни "X-фактор".

– Ми теж хочемо стати зірками, щоб нас показали по телевізору, – пожартував співак перед виходом на сцену. – Хочу такої популярності, яка в мене була раніше, але з "мозгами", які в мене є зараз. Я б знав, що з нею зробити.

Виконав Юрченко авторську пісню "Капітан дирижабля", яка, за його словами, є автобіографічною.

Своєю шаленою енергетикою гурт "запалив" увесь зал — люди танцювали стоячи та скандували "молодці!".

Зовсім нове звучання популярного гурту підкорило й суддів.

– Я вважаю, що дуже не вистачає людей, які говорять правду. Вважаю, що Кузьма був одним з таких людей — і зараз його дуже не вистачає. Я б дуже хочів, щоб Вам "X-фактор" приніс користь, і кажу Вам "так" – зазначив один із суддів "X-фактору" Pianoбой.

Підтримав гурт і Олег Винник.
– Мені дуже сподобалось і я дуже хочу, щоб "X-фактор" був тобі корисним. І я тобі кажу звичайно "так, так, так, так", – додав Андрій Данилко.

– У Вас чотири "так" – зустрінемось у тренувальному таборі, – підсумувала Настя Каменських.

Тепер вінничани матимуть змогу вболівати за колишнього земляка в наступному турі шоу.

Додамо, що народився Юрко Юрченко на Хмельниччині, проте здобував освіту на Вінниччині — спочатку в Барському педагогічному училищі, в згодом у Вінницькому педагогічному інституті. Саме на Вінниччині він заснував свої перші рок-гурти – спочатку "Імпульс", а згодом "Нечисту силу". Цього року вінничанка Інгрет Костенко в дуеті з Потапом на шоу "Голос країни" дали друге життя одній з найвідоміших пісень Юрченка "Менуети".

Фото та відео: СТБ


  адміністратор   24 жовт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення