Еліна Мбані фото

Радіофізик завадила екзотичній вінничанці пройти до «X-фактора»

30 жовтня 2017, 16:05

Екзотичній вінничанці Еліні Мбані, яка кілька тижнів тому підкорила глядачів та суддів "X-фактора", не вдалося потрапити до наступного туру пісенного шоу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Радіофізик завадила екзотичній вінничанці пройти до «X-фактора»

  адміністратор   Додати коментар


Екзотичній вінничанці Еліні Мбані, яка кілька тижнів тому підкорила глядачів та суддів "X-фактора", не вдалося потрапити до наступного туру пісенного шоу.

Минулого тижня учасники одного з найпопулярніших пісенних шоу країни, яким у першому турі конкурсу вдалося зачепити суддів своїм співом, відправились до тренувального табору. Саме там Настя Каменських, Дмитро Шуров, Андрій Данилко та Олег Винник вирішували, хто з учасників гідний стати членами їхніх команд.

Кожен суддя "X-фактора" мав відібрати шість учасників для своєї категорії. Співачок у категорію "Дівчата" обирала Настя Каменських.

Серед інших за змогу пройти у наступний тур та згодом потрапити до прямих ефірів боролася мешканка Вінниці Еліна Мбані. Ще кілька тижнів тому дівчина блискуче виступила у першому відбірковому турі з піснею відомого американського співака Рея Чарльза "Hit the road Jack" та отримала довгоочікувані "так" від суддів. Цього ж разу їй не пощастило. Виконавши пісню гурту "Время и стекло" "Навернопотомучто", вона не переконала Настю Каменських пропустити її далі.

– Я ще буду думати, але хочу, щоб зараз ти сіла, – сказала суддя та посадила дівчину на один зі стільців переможців.

Проте згодом ситуація змінилася й вінницьку співачку "вибила" з місця потужніша конкурентка. Радіофізик-інженер Анна Корсун з Харкова видалась суддям переконливішою, тож Еліна поїхала додому.

Додамо, що наразі змогу брати участь у наступному турі виборов колишній вінничанин, легенда 90-х Юрко Юрченко.

Фото та відео: СТБ


  адміністратор   30 жовт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення