Міні Міс Вінниця 2015 — маленькі красуні вже приміряють корони

Міні Міс Вінниця 2015 — маленькі красуні вже приміряють корони

10 квітня 2015, 18:12

Юні вінничанки скоро зможуть відчути себе принцесами, адже незабаром стартують конкурси «Міні Міс Вінниця – 2015» та «Міні Модель Вінниці – 2015»

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Міні Міс Вінниця 2015 — маленькі красуні вже приміряють корони

    Додати коментар


Юні вінничанки скоро зможуть відчути себе принцесами, адже незабаром стартують конкурси «Міні Міс Вінниця – 2015» та «Міні Модель Вінниці – 2015». Юні учасниці вже почали реєструватися.

«Цьогоріч правила конкурсу стали більш відкритими, – розповідає організатор Лілія Поліщук. – Фіналісток в режимі он-лайн буде визначати команда конкурсу «Міні Міс України», орієнтуючись виключно на надані ними матеріали».

Для участі в конкурсах запрошують дівчат 6 - 14 років, до того ж, обов'язкового сценічного чи модельного досвіду не вимагають.

Для реєстрації в конкурсі батьки майбутніх конкурсанток повинні до 30 квітня:

1. Заповнити анкету учасниці та надати копію свідоцтва про народження. Адреса: м.Вінниця, вул.600-річчя 17, ТРЦ «Мегамолл», 2 ярус, офіс Школи чемних дівчат Princess.

2. Надіслати на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. фото- та відеоматеріали:

– два професійних фотопортрети та світлину «у повний зріст»;
– відеопрезентацію учасниці (аматорське відео);
– відеозапис з дефіле ( для конкурсу «Міні Модель Вінниці»);
– ролик тривалістю до 2 хвилин з демонстрацією таланту конкурсантки ( для «Міні Міс Вінниця»).
Міні Міс Вінниця 2015 — маленькі красуні вже приміряють корони

Усі творчі роботи буде виставлено на сайті Модельної агенції «Princess» та на сторінках у соцмережах. Однак, голосування користувачів не гратиме вирішальну роль. Ті дівчатка, які отримають найбільшу кількість «лайків», матимуть заохочувальні призи.

Конкурси традиційно вимагатимуть від учасниць артистизму і грації, уміння ходити подіумом та триматися перед аудиторією, впевненості у собі. На підготовку у юних принцес буде цілих 25 днів, але частину цього часу учасниці присвятять соціальним проектам. Вони готуватимуть та вручатимуть подарунки для вихованців дитячого будинку. Також юні красуні зніматимуться у відеоролику «Я пишаюся тим, що я — вінничанка», презентуватація якого відбудеться у день Європи.

Фінал конкурсу — 25 травня у театрі ім. М. Садовського. Визначатимуть найкращих конкурсанток щонайменше 17 суддів.

Кожна дівчинка може відчути себе маленькою принцесою, і навіть сам факт участі в такому конкурсі — цікава пригода та можливість розвивати свій талант.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення