Тіна Кароль фото

Тіна Кароль виступить у Вінниці в образі Коляди

29 грудня 2016, 16:25

Під час зимових свят співачка Тіна Кароль відвідає Вінницю з різдвяним концертом

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Тіна Кароль виступить у Вінниці в образі Коляди

  адміністратор   Додати коментар


Під час зимових свят співачка Тіна Кароль відвідає Вінницю з різдвяним концертом

України зі своєю сольною програмою "Різдвяна історія" за мотивами однойменного музичного фільму.

Тіна Кароль виконає найвідоміші українські колядки в новій музичній обробці. Співачка заспіває пісні, які прославляють Різдво і оспівують перемогу добра і світла над темрявою.

Тіна Кароль, як берегиня українських традицій, покаже, що Музика може зцілювати людську душу, немов це не просто пісня, а справжня молитва.
Тіна Кароль у Вінниці фото

– У наш час люди втратили віру в чудо, – каже Тіна Кароль. – Ми перестали ділитися своїм добром і любов'ю. Але диво реальне, традиції живі, і не тільки в вечір перед Різдвом. Вони супроводжують нас усе життя, потрібно лише відкрити свої очі і серце, дозволити добру увійти в свою душу. Я мрію, щоб цей концерт допоміг людям пронести вогонь добра в душі не тільки на Різдвяні свята, а й через все своє життя, адже це залежить тільки від нас самих. Поки живі традиції – жива країна.

Співачка не раз говорила, що музика покликана надихати людей, і саме в цьому співачка бачить свою співочу місію. "Різдвяна історія" – це не звичайний концерт, це – сімейне добре свято, де глядачі разом зі співачкою занурюються в казку Різдва.

Концерт складатиметься з двох відділень, в першому – шанувальники співачки зможуть насолодитися давно забутими українськими колядками у сучасній обробці, які розчулюють автентичністю та красою. Співачка постане перед своїми шанувальниками в несподіваному для неї фентезі-образі Коляди.

Фото: кадр з мюзиклу "Різдвяні історії"


  адміністратор   29 груд. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення