фіксі-шоу у Вінниці фото

Фіксики у Вінниці «зменшили» маленьких глядачів

29 грудня 2016, 18:50

Незвичайне «Фіксі-шоу» напередодні новорічних свят порадувало вінницьких малюків

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Фіксики у Вінниці «зменшили» маленьких глядачів

    Додати коментар


Незвичайне «Фіксі-шоу» напередодні новорічних свят порадувало вінницьких малюків, повідомляє Vlasno.info. У концертній залі Будинку офіцерів учора ввечері зібралися дітлахи з батьками, бабусями й дідусями. Очікували побачити улюблених мультяшних героїв і дуже хвилювалися, чи розгледять їх, адже фіксики в мультику – не більші за звичайні шурупи. Однак, вже за мить глядачів «зачарували» просто з-за екрану «фіксивізора», який був на сцені.

«Ви всі зараз зменшитеся, станете такими, як фіксики, і будете нас бачити на повен зріст», – сказала через екран Сімка. Тож коли на сцену вийшли двометрові інтерактивні ляльки, діти не здивувались, чому вони такі великі. Навіть хлопчик Дім Дімич теж «зменшився» (його грав актор без лялькового вбрання).
фіксі-шоу у Вінниці фото

Діти і дорослі протягом усієї години, поки тривала вистава, брали в ній участь – допомагали фіксикам врятувати своїх друзів та відремонтувати годинник Діда Мороза. Саме тому і вистава мала назву «Рятівники часу».

Малеча з радістю кричала, дмухала, танцювала і навіть голосно скандувала «апчхи!». Тож коли після щасливого фіналу вистави в зал запустили велетенські повітряні кільки, глядачі з захватом почали їх буцати, адже за умовами гри то були сніжки.
фіксі-шоу у Вінниці фото

– Завтра всім у садочку розповім, що я зменшувалась, – ділиться враженнями п'ятирічна Катруся. – Я спочатку не вірила, що ми зменшились, але потім звикла.

Фіксі-шоу за словами організаторів – єдине ліцензоване шоу від творців мультфільму, тож костюми та спецефекти у дитячій виставі були якісними та яскравими.
фіксі-шоу у Вінниці фото
фіксі-шоу у Вінниці фото
фіксі-шоу у Вінниці фото
фіксі-шоу у Вінниці фото
Фото Ірини Басенко

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення