Господарство планує 50% врожаю продавати на внутрішньому ринку, а 50% – експортувати

Українські яблука постачатимуть в Європу та Азію

15 лютого 2018, 10:25

Господарство планує 50% врожаю продавати на внутрішньому ринку, а 50% – експортувати

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Українські яблука постачатимуть в Європу та Азію

  адміністратор   Додати коментар

Під час нещодавньої міжнародної виставки Fruit Logistica, що пройшла в Берліні Велика Британія, Іспанія, Франція та Голландія найбільше цікавилися продукцією фермерського господарства «Гадз», що на Тернопільщині. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на AgroTimes.

У результаті перемовин вдалося досягнути попередніх домовленостей про поставки, повідомили у компанії. Окрім європейського ринку, можливість співпраці також зацікавила учасників із Індії, Китаю, Малайзії та Казахстану. Найбільше зацікавлення викликали такі сорти яблук, як Ред Делішес і Гала.

Заступник голови ФГ «Гадз» Олег Грицак заявляв, що найближчим часом господарство планує 50% врожаю продавати на внутрішньому ринку, а 50% – експортувати.

Всього ФГ «Гадз» має 600 га плодових садів (яблуня, груша, слива) та плодовий розсадник, у якому щороку виготовляють 800 тис. саджанців.

 

Фото: znayka.org.ua


  адміністратор   15 лют. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення